København | Signe Hinchely Ebdrup - 03/07

YouTube: Hvad er det, vi ikke forstår?

Fascinationen af YouTube-stjerner er i disse år støt stigende, og den traditionelle tv-sening vrages til fordel for nye digitale platforme. Men har vi egentlig forstået YouTubernes magt over de unge, og hvad der ligger til grund for den store fascination? Er du ikke allerede på fornavn med Kristine Sloth eller Armin Merusic, skulle du måske til at blive det.

Oslo | Gunnar Mathisen - 03/07

Kjosfast

Geelmuyden Kieses partnerskap hatt en lett oppgave når tåkeprisen for juni skal deles ut. Det måtte bli Norwegian.

Oslo | Hans Geelmuyden - 25/06

Korthus

Fakta og fiksjon har gått hånd i hånd gjennom alle sesongene av «House of Cards». Alle som er interessert i maktspill, har sett paralleller til virkeligheten.

Bruxelles | 22/06

Brusselbrevet uke 25

Brusselseminaret 2017, høring om tunnelsikkerhet, Norge scorer lavt på innovasjon, ny europakommissær for digital økonomi, styringsmodell for Energiunionen, estisk formannskap i EU, Martin Wilberg kommenterer EUs nye digitale regelverk. Hete tips for din Brussel-sommer.

Stockholm | Malin Holmberg - 20/06

Almedalen vs Folkemødet – tio intryck från en politisk folkfest

GKs konsulter Malin Holmberg och Sandra Olt har i dagarna besökt Folkemødet, Danmarks motsvarighet till Almedalsveckan, tillsammans med våra kollegor på GK Köpenhamn. Som svenskar och flitiga Almedalsbesökare finns det många likheter med vår egen vecka, men också avgörande skillnader.

København | Mikkel Salgaard Bendtsen - 20/06

Projektledere inden for Corporate Communications og Public Affairs søges

Insisterer du på at skabe forandringer med kommunikation og kan du drive projekter, der flytter magt for nogle af Danmarks mest kendte og ukendte virksomheder og organisationer? Så er du måske en af vores nye projektledere til Public Affairs eller Corporate Communications.

Oslo | Hans Geelmuyden - 18/06

12 rette

Denne uken plukker Geelmuyden Kiese 12 politiske talenter vi håper å se på Stortinget fra høsten.