DK

Bettina Vestergaard Færgeman

Bettina er seniorrådgiver og fagansvarlig for livsstilskommunikation i hele Norden. Hun har mere end 10 års bureauerfaring med livsstilskommunikation og arbejder både kreativt og strategisk med PR som rådgiver, tekstforfatter, konceptudvikler og eventmaker. Bettina har gennem tiden optrådt i både radio, aviser og magasiner som livsstilsekspert, og byder også gerne designmedier og andre aktører indenfor i sit hjem, hvor hun elsker at omgive sig med design og seneste mode – kort sagt at ”live the brand”.

I dag står Bettina i spidsen for en bred palette af Geelmuyden Kieses stærkeste forbruger- og livsstilsbrands. Geelmuyden Kiese varetager bl.a. strategi, konceptudvikling, skaber events, eksekvering mv. på tværs af Norden, Danmark, Norge, Sverige og Finland, inden for sektorer som mad, mode, sport, design og skønhed, for både små og store brands. F.eks. Rosendahl Design Group, Royal Copenhagen, Alessi m.fl. Bettina er uddannet cand. mag. i Dansk, Kulturformidling og Kulturjournalistik fra Københavns Universitet.

Læs mere om vores ydelser inden for livsstilskommunikation og consumer communication eller send Bettina en connect-anmodning på LinkedIn her