København | Maria Steno - 13/02

Morgenmøde – Public Affairs & græsrødder

Mennesker kan flytte magt og tro kan flytte bjerge. Græsrødder udgør en uudnyttet ressource som interessevaretager for store som små organisationer og foreninger. Kom til morgenmøde tirsdag den 28. februar om public affairs for græsrødder.

Partner i Geelmuyden Kiese Maria Steno introducerer temaet og giver et lynkursus i public affairs for foreninger og organisationer.

Organisatorisk chef i Danske Bioanalytikere, Janus Pill Christensen, kommer med sit bud på, hvad der skal til for at lykkes med en succesfuld græsrodsstrategi i public affairs arbejdet. Janus deler egne erfaringer med involvering af medlemmer og bringer inspiration fra kurser og kontakter i USA, hvor græsrodsarbejde er organiseret hos både private firmaer, politiske partier og NGO’ere. Janus’ oplæg vil bl.a. berøre forudsætningerne for arbejdet, lederskab og indhold samt ikke mindst de muligheder, der er opstået med sociale medier.

Vi slutter af med at dele erfaringer og gode råd.

Morgenmøde hos Geelmuyden Kiese
Hvornår: 28. februar 2017 8.30-10.30
Hvor: Geelmuyden Kiese, Jorcks Passage 1A.

Tilmelding

NB: Hvis du tager em kollega med, så kontakt venligst kurser.dk@gknordic.com vedr. tilmelding, eller få dem til at udfylde formularen. Tak!