Nyhet

juli 3, 2017

GK SØKER ”REKLAMEKONSULENT”

Som seniorrådgiver og kundeansvarlig har du totalansvar for alt som skal gjøres i et kundeforhold, og jobber tett med prosjektleder og kreativt team. Det krever at du er strategisk sterk og kan gi råd til bedrifter som beveger seg mellom PR og reklame i kommunikasjonslandskapet. Du evner å bistå kunder med navigeringen mellom betalte og ubetalte kanaler. Hos oss vil du jobbe med offensive kunder, fra både privat og offentlig sektor.
Geelmuyden Kieses innfallsvinkel til kommunikasjon er tung samfunnsforståelse og -analyse. De siste årene har vi også bygget et stort miljø for konseptutvikling og digital kommunikasjon. Slik kan vi hjelpe oppdragsgiverne våre å utvikle alle kommunikasjonsløsninger, og levere dem integrert. Det innebærer at GK nå består av en gruppe med kreative team, designere, utviklere og prosjektledere på størrelse med et mellomstort reklamebyrå. Det er denne delen av GK du vil jobbe tettest med.
Kvalifikasjoner:
• Minimum 5-7 års byråerfaring – evnt. erfaring fra kommunikasjonsstillinger på kundesiden
• Høyere utdanning innenfor strategi/kommunikasjon er ønsket, men relevant erfaring er viktigere
• God digital forståelse, behersker å arbeide på digitale plattformer
• Brennende interesse for kommunikasjon
Vi tilbyr:
• En variert og viktig rolle i et uformelt arbeidsmiljø
• Et sterkt fagmiljø på tvers av fagdisipliner
• Arbeidsplass i nyoppussede lokaler på Solli Plass, Oslo
• Konkurransedyktige betingelser
Søknad og CV sendes til: rekruttering.no@gknordic.com
Søknadsfrist 20. august 2017
For ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med Eva Sannum.
E-post: eva.sannum@gknordic.com
Om Geelmuyden Kiese
I Geelmuyden Kiese flytter vi makt og innflytelse i favør av våre kunder ved hjelp av kommunikasjon. Vi tror ikke på kommunikasjon for kommunikasjonens skyld. Vi tror på kommunikasjon som et middel for å skape endring. Derfor jobber 150 medarbeidere med 40 ulike mastergrader for å fremskaffe den riktige innsikten. Å lykkes i GK krever toleranse for mangfold, strategisk forståelse og kreativ sans, slik at du kan stille oppdragsgiver de vanskelige spørsmålene. Geelmuyden Kiese er partnereid. Vi ble etablert i 1989 og har kontorer i Oslo, Bergen, København og Stockholm. Gjennom vår internasjonale samarbeidspartner Ketchum kan vi kommunisere i mer enn 40 land.