Nyhet

februari 15, 2017

Sveriges kommunikatörer väljer GK

Sveriges Kommunikatörer vill satsa ytterligare digitalt. Nu väljer de Geelmuyden Kiese som ny samarbetspartner och kommunikationsbyrå.
– De visade på stor förståelse för oss, våra medlemmar och vart vi ville med kommunikationen. Vi ser fram emot att samarbeta med teamet på Geelmuyden Kiese, säger Juan Navas, kommunikationsansvarig på Sveriges Kommunikatörer.
– Det känns fantastiskt att få arbeta med en så modig organisation som ju faktiskt kommunicerar till de som ofta är våra kunder. Det är såklart även en spännande utmaning att göra kommunikation till kommunikatörer, säger Åsa Johansen, senior rådgivare och kundansvarig för uppdraget på Geelmuyden Kiese.
Sveriges Kommunikatörer är en medlemsorganisation som varit verksam sedan 1950 och har idag ungefär 7000 medlemmar. Sveriges Kommunikatörer stöttar kommunikatörer i deras yrkesroll och är en fysisk och digital mötesplattform med utbildningar, nätverksträffar och kunskapsspridning. Ambitionen är att växa i medlemsantal ytterligare under 2017 samt att nå nya målgrupper, bland annat fler kommunikatörer som arbetar på byråer.
Teamet på Geelmuyden Kiese består av Åsa Johansen, kundansvarig, samt Sandra Olt och Julia Levander.