Nyhet

september 7, 2017

Uber väljer Geelmuyden Kiese som svensk PR-partner

Geelmuyden Kiese arbetar sedan januari i år med Uber i Norge. Nu har Geelmuyden Kiese i Sverige även vunnit PR-uppdraget efter en pitch. Uppdraget kommer bestå av strategiska och taktiska kommunikationsaktiviteter som ska stötta Ubers verksamhet i Sverige för både riders och drivers. Samarbetet ska omfatta Ubers samtliga verksamheter på den svenska marknaden.
– Det är en spännande tid för oss på Uber i Sverige. Över 500 000 svenskar använder idag våra tjänster för att ta sig runt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har precis flyttat till ett nytt kontor och tar nu nästa steg på den svenska marknaden. Vi ser fram emot att göra det tillsammans med GK. En av de viktigaste delarna i arbetet blir att visa en mer transparent sida av Uber, säger Bodil Sidén, kommunikationsansvarig på Uber i Sverige.
Julia Levander, Bodil Sidén, Frida Berg och Hanna Holmquist.
– På GK älskar vi samhällskommunikation och att arbeta med kunder som utmanar både oss och kommer med nya lösningar. Uber är en samhällsaktör. Därför är vi stolta över att Uber har valt oss som byrå även i Sverige. Med Uber växer vår techportfölj ytterligare, och vi får jobba med kommunikation i samhällsförändringarnas spjutspets, säger Frida Berg, senior rådgivare och partner samt kundansvarig för Uber på Geelmuyden Kiese.
Teamet består av:
Frida Berg, kundansvarig
Fredrika Frenkiel, projektledare
Hanna Holmquist, PR-specialist
Julia Levander, PR-strateg