Nyhed

februar 23, 2018

GK Talent 2018: Holdet er sat

GK Talent er Geelmuyden Kieses netværk for talentfulde studerende, som aspirerer mod en karriere i kommunikation. I aftes var de 12 nye medlemmer samlet for første gang. Henover foråret skal de beskæftige sig med forskellige kommunikationsdiscipliner og anvende dem alle for at udbrede kendskabet til FN’s Verdensmål blandt danske virksomheder.

Torsdag aften mødtes et nyt kuld af GK Talenter for første gang. Sammen skal de henover foråret beskæftige sig med blandt andet strategisk kommunikation, public affairs, PR og reklame.

Netværket blev første gang introduceret i 2017. Og ifølge, rådgiver og talentchef, Benjamin Hjorth var tilbagemeldingerne fra det første hold en klar indikation på, at netværket er et interessant og udbytterigt tilbud til studerende, som vil gøre karriere indenfor kommunikation:

”Vi fik virkelig god respons fra vores første hold af GK Talenter sidste år. Blandt andet mente samtlige af vores medlemmer, at GK Talent gav dem faglig indsigt, de kan bruge fremover, og ligeså mange ville anbefale netværket til andre. Derfor forstætter vi selvfølgelig med at udvide netværket”, siger Benjamin Hjorth.

FN’s Verdensmål som case

Medlemmerne af GK Talent vil i løbet af netværkets mødeperiode få oplæg fra Geelmuyden Kieses specialister på strategisk kommunikation, reklame, public affairs, PR og digital kommunikation. Samtlige af disciplinerne skal så bringes i spil i arbejdet med en højaktuel udfordring: At få flere danske virksomheder til at integrere FN’s Verdensmål i deres forretning.

Casen stilles til rådighed af UN Global Compact Network Danmark – et netværk af danske virksomheder og organisationer, der arbejder for erhvervslivets engagement i UN Global Compact-principperne og FN’s Verdensmål. Sara Krüger Falk, Focal Point hos UN Global Compact Nordic Network siger:

”Selvom verdens udfordringer er klart defineret i 17 globale mål, så ligger løsningen på lokalt plan langt fra ligefor. Vi arbejder for at gøre global goals til local business, så vi er utrolig glade for, at GK Talent-holdet vil kaste deres skarpe kommunikationsblikke på Verdensmålene, og på hvordan vi får flere danske virksomheder til at bidrage til løsningen”, afslutter Sara Krüger Falk.

GK Talent 2018 består af:

  • Alexander Hasenberg – Erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation, CBS.
  • Anne Fønns Bach – Politisk kommunikation og ledelse, CBS
  • Anne-Sofie Storm Noltensmejer – Kommunikation, DMJX
  • Bastian Grostøl – International Business Communication, CBS
  • Jeppe Würtz Petersen – Retorik, AU
  • Lukas Lund Olsen – Business Administration and Organizational Communication, CBS
  • Maria Ellegaard Møller – It, læring og organisatorisk omstilling, AAU
  • Meike Sørensen – Litteraturvidenskab, KU
  • Morten Torm Nielsen – Business Adminsitration and Philosophy, CBS
  • Nanna Dyrbye Benting – Journalistik og Global Studies, RUC
  • Pauline Nissen – Politisk kommunikation og ledelse, CBS
  • Sidsel Øst Hansen – Retorik, KU

Møderækken ved GK Talent 2018 afsluttes i juni med casepræsentation for UN Global Compact Network Danmark.