Nyhed

juni 22, 2016

Vil du jobbe som motion grafiker i Norges største kommunikasjonsbyrå?

Geelmuyden Kiese (GK) utlyser stillingen junior motion grafiker med oppstart i august.
Som junior motion grafiker må du ha kunnskap om og mestre følgende:
* After Effects
* Premier Pro eller tilsvarende
* Photoshop
* Animasjon
* Klipping
* Lyd-redigering
Stillingen gjelder 50 % arbeid for GKs kontor i Norge og 50 % arbeid for GKs kontorer i Danmark, Sverige og Brüssel. Kontorplass i Oslo.
Legg ved portefølje eller showreel i søknaden. Søknadsfrist: 20. august. Søknad og CV sendes til cathrine.strand@gknordic.com. For spørsmål om stillingen, kontakt petter.herming@gknordic.com

Geelmuyden Kiese

I Geelmuyden Kiese flytter vi makt og innflytelse i favør av våre kunder ved hjelp av kommunikasjon. Vi tror ikke på kommunikasjon for kommunikasjonens skyld. Vi tror på kommunikasjon som et middel for å skape endring. Det krever innsikt, strategisk teft og kreative løsninger. Derfor jobber 150 medarbeidere med 40 ulike mastergrader for å fremskaffe den riktige innsikten. Tenke gjennom de ubehagelig scenariene. Stille de vanskelige spørsmålene. Vi vet nemlig at god informasjon gir bedre beslutninger. At kommunikasjon kan skape endring.
Geelmuyden Kiese er Skandinavias største partnereide kommunikasjonsbyrå. Vi ble etablert i 1989 og har kontorer i Oslo, København, Stockholm og Brüssel. Gjennom vår internasjonale samarbeidspartner Ketchum kan vi kommunisere i mer enn 40 land.