Nyhet

september 10, 2024

Geelmuyden Kiese utlyser internships for 2025: – Vil du noe med verden, vil vi noe med deg.

Synes du strategisk selskapsposisjonering virker interessant? Vil du være med å løse de store samfunnsutfordringene, uten å måtte være politiker? Har du en skarp penn? Da vil vi snakke med deg.

Som nyutdannet eller fersk i arbeidslivet, er internship inngangen til fast jobb i Geelmuyden Kiese. Internshipet strekker seg over åtte uker i løpet av 2025.

«Ingen kaffe-henting»-garanti

Som intern i Geelmuyden Kiese får du bryne deg på store og små utfordringer. Du skal bidra strategisk og kreativt på reelle problemstillinger for våre kunder. Vi forventer mye av deg, men til gjengjeld får du åtte lærerike uker med veiledning fra bransjeledende rådgivere. Hos oss skal du ikke hente kaffe til sjefen din.

Dette må en fremtidig GK-er være

Hos oss finner du siviløkonomer, journalister, statsvitere og kreatører. Vi har nordlendinger, søringer, trøndere, sunnmøringer, og til og med noen østlendinger. Ingen i Geelmuyden Kiese er like, men vi har noen fellestrekk. Du må ha sterke analytiske evner, et brennende samfunnsengasjement og interesse for kommunikasjon. I tillegg til svært gode akademiske resultater er du engasjert utenfor lesesalen. Du må kjenne deg igjen i kjerneverdiene våre – åpenhet, integritet, mot og sans for humor.

Slik blir du intern i Geelmuyden Kiese

Om søknaden din skiller seg ut, blir du invitert til et caseintervju og en skriveprøve. Imponerer du oss, vil vi bli bedre kjent med deg i et personlig intervju. Siste utfordring er en paneldebatt med andre søkere. Prosessen vil være utfordrende og kreve mye av deg. Men det er det verdt.

Vil du vite mer?

Hvis du er student eller nyutdannet i Bergen, ønsker vi å invitere deg til bedriftspresentasjon med oss den 26. september. Det blir en helaften med Fangene på fortet, en god middag og en unik mulighet til å bli kjent med Geelmuyden Kiese.

Søknadsfrist 22. september.

Søknadsfrist internship

Søndag 6. oktober klokken 23:59

Spørsmål om internship kan rettes til:

Hillevi Leknes
Konsulent 
Hillevi.leknes@gknordic.com 
+47 464 27 545