Nyhet

oktober 5, 2022

Velkommen til frokostmøte 25. oktober

Nye digitale trender endrer helsen vår!

Jobber du i legemiddelindustri, medtech, pasientforeninger eller helsevesenet? Da må du få med deg dette frokostseminaret.

Følg med på oppdateringer i Facebook-arrangementet her!

Dato: 25. oktober 2022
Klokken: 08.30–10.00
Sted:
Trekanten, St. Olavs Plass 5, Oslo
Frokost blir servert

Hvilke digitale trender påvirker helse-bransjen, og hvordan skal man tilpasse seg for å bli med på bølgen? Hva forlanger dagens unge forbrukere? 

Hør Geelmuyden Kieses digitale direktør, Henrik Ebbesen presenterer de seks største trendene som er i ferd med å endre det digitale landskapet i helsesektoren. 

Deretter følger tre inspirerende suksesscaser med folk som har utnyttet de digitale mulighetene for å skape nye selskaper, arbeidsplasser og ikke minst: effektive og tilpassede løsninger for pasienter og forbrukere!

Henrik Ebbesen, Digital Direktør, Geelmuyden Kiese

Med bred erfaring, og dyp innsikt i hvordan digitale løsninger kan hjelpe organisasjoner og virksomheter, presenterer Ebbsen seks megatrender innen digital helse som preger og vil prege bransjen i tiden fremover!

Nicolai Skarsgård, CEO, Hjemmelegene

Hvordan gjeninnførte Hjemmelegene hjemmebesøket med ny og moderne teknologi, og hva var suksessoppskriften? Ikke minst: hvordan rigger de seg for videre vekst?

Rune Wilhelmsen, CSO, Tellu 

Hvordan har Tellu utviklet en dedikert e-helseplattform for digital hjemmeoppfølging, og hva er det som skal til for å lykkes?

Egil Utheim, Vice President – Health and Home Care, Halodi Robotics

Hvordan har Halodi Robotics, som en av verdens eneste aktører, klart å bygge en trygg og kapabel humanoid (menneskelignende) robot, og hva kreves for å skape en robot som er trygg og smart nok til å fungere i «den virkelig verden», side om side med mennesker?