Nyhed

april 24, 2015

Henriette Grønn fra First House til GK

– Geelmuyden Kiese og jeg tenker grunnleggende likt rundt ledelse og kulturbygging, og viktigheten av disse for å lykkes på lenger sikt. Vi er en god match. GK har mange spennende tanker og visjoner for selskapet som jeg gleder meg til å ta del i, sier Henriette Grønn.
Hun har vært partner og ledet avdelingen for politikk og samfunn i First House. Grønn har også vært leder for samfunnskontakt i Microsoft Norge og har sittet i styret i bransjeforeningen KOMM. Før det har hun hatt stillinger i Moderniseringsdepartementet, Næringsdepartementet og Riksrevisjonen. Grønn er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo, og har en MBA fra handelshøyskolen BI.
– Henriette har solid kompetanse innen ledelse, samfunnskontakt og kommunikasjon. I GK får hun en viktig rolle både i ledelsen og i satsningen på samfunnskontakt, sier administrerende direktør, Andreas Wabø i Geelmuyden Kiese Norge.
Positiv til åpenhet
Toppledelsen i GK og First House har flere ganger uttrykt uenighet, blant annet om kundelistene i kommunikasjonsbyråer bør være åpne. Grønn er positiv til å oppfordre kundene til åpenhet.
– Jeg føler meg privilegert som har vært en del av First House sin suksess, en erfaring jeg aldri ville vært foruten. Det er mange flinke folk i både First House og Geelmuyden Kiese, og det er bra for kundene at de kan velge mellom dyktige og ulike byråprofiler, sier Grønn.
– I utgangspunktet mener jeg at åpenhet er positivt. Samtidig er det viktig at vi respekterer kundenes behov for konfidensialitet. Jeg opplever at bransjen har klare retningslinjer basert på KOMM sitt etiske regelverk, og at byråene i stor grad har lignende praksis. Det er samtidig inspirerende at GK gjør en ekstra innsats for å fremme åpenhet blant sine kunder og leder an i bransjen, fortsetter hun.
Ungt miljø
Grønn ser frem til å jobbe med ledelse i et ungt og dynamisk miljø.
– Jeg har en forkjærlighet for kommunikasjon og ledelse. Disse to fagområdene har vært røde tråder i mitt arbeidsliv, samtidig som jeg har fått mulighet til å jobbe med dem fra ulike sider av bordet. Denne gangen forblir jeg på samme side av bordet, men i et helt annet miljø. Jeg har ofte ledet mennesker som er eldre enn meg, mens GK har et ungt og dynamisk miljø som krever en annen type ledelse. Det blir spennende, avslutter Grønn.
 
For mer informasjon, vennligst kontakt:
Henriette Grønn Telefon: 930 84 989 E-post: hipster@live.no
Andreas Wabø Telefon: 930 99 499 E-post: andreas.wabo@gknordic.com